baner

Obilasci i degustacije

Posjetite našu jedinstvenu lokaciju iznad Dunava i uživajte u čarima naših vina u autentičnim prostorima vinarije.  Upoznajte Erdutske vinograde uz stručno vodstvo i prošećite kroz povijest vinarstva erdutskog vinogorja.

Vođeni obilazak vinarije uključuje:
  • posjet Starom podrumu iz 1730. godine, najstarijem vinskom podrumu erdutskog vinogorja
  • upoznavanje s dvorcem Adamovich-Cseh iz 19. stoljeća koji je zaštićeno kulturno dobro Republike Hrvatske
  • šetnju klanterom do vidikovca s pogledom na Dunav i Erdutsku kulu
  • posjet Velikoj bačvi, najvećoj drvenoj vinskoj bačvi na svijetu u upotrebi zapremnine 75.000 litara (100.000 butelja) u kojoj godinu dana odležava isključivo erdutska graševina.

Doživite erdutske legende i priče te saznajte kako je sagrađena Velika bačva. Obilazak prema vašim željama upotpunite i degustacijom naših vina. 

U razdoblju od 15. studenog do 1. travnja 2023., termin i cijena na upit.

Lokacija: Erdutski vinogradi, Trg Branka Hercega 1, 31206 Erdut
(prijava u prodavaonici vinarije)

Jezik: hrvatski i engleski

Trajanje: oko 45 minuta do sat vremena, ovisno o veličini grupe i degustacijama

Za vođeni obilazak vinarije potrebna je prethodna najava najmanje 24 sata ranije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
U slučaju da zbog našeg proizvodnog procesa željeni termin neće biti moguć, ponudit ćemo vam alternativni termin. Hvala vam na razumijevanju.

Ženski zbor Brevis iz Osijeka

Ženski zbor Brevis iz Osijeka

Ženski zbor Brevis iz Osijeka, poznat po svojim nastupima u dvoranama Carnegie Hall u New Yorku, Grand Philharmonic Hall u Sankt Peterburgu i Sydney Opera House u Sydneyu je snimao u nedjelju 20.9.2020. svoj video spot u kompleksu Erdutskih vinograda! Slike govore više od riječi...

Opširnije