Sajam vina i žestokih alkoholnih pića Hong Kong 2016

Erdutski vinogradi d.o.o. sudjelovali su od 10. do 12. studenog 2016. u Hong Kongu kao izlagač, jedini iz Hrvatske, na sajmu vina i žestokih alkoholnih pića HKTDC – Hong Kong Wine &Spirits Fair 2016. Na sajmu je bilo 1.060 izlagača vina i žestokih alkoholnih pića iz cijeloga svijeta, a posjetilo ga je oko 20.000 posjetitelja iz 68 zemalja.

Predstavljena su naša vrhunska vina: Merlot, Chardonnay i Graševina, kvalitetna: Cabernet Sauvignon, Traminac i Rose i predikatno vino: Traminac ledena berba 2012.

Vino Erdutskih vinograda Merlot vrhunski objavljeno je u biltenu sajma među istaknutim proizvodima prepoznatima po izvrsnosti.

Kroz razgovore s mnogim vinskim znalcima i potencijalnim partnerima iz regije,koji su kušali naša vina,uvjerili smo se da se kvalitetom možemo nositi s tamošnjom konkurencijom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atmosfera na sajmu- štand Erdutskih vinograda: glavni enolog Melita Rumbak i članica uprave Dunja Vukmirović

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvadak iz sajamskog biltena 3. dan i istaknuti proizvod – Merlot vrhunski Erdutskih vinograda

Link na bilten s istaknutim proizvodom: http://hkwinefair.hktdc.com/dm/2016/fairdaily/day3.html

Sajam - Kina

Erdutski vinogradi d.o.o. po prvi put su sudjelovali na Sajmu zemalja centralne i istočne Europe koji se održavao u Kini, gradu Ningbo od 08. Do 11. lipnja 2014. godine pod nazivom Central and eastern European countries products fair. Od izlagača na Hrvatskom štandu, uz Vina iz Erduta prisutna su bila još Kutjevačka vina, vina Rossi, Paralela d.o.o., Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski paviljon.

Pročitajte više...