Kvalitetna vina

Kvalitetna vina

Kvalitetna vina 0,75 l:

Graševina, kvalitetno bijelo vino 0,75 l Graševina, kvalitetno bijelo vino 0,75 l
Kvalitetno vino proizvedeno od istoimenog grožđa iz vlastitih vinograda s terasa okruženih Dunavom. Karakteristične svijetlo žute boje sa zelenkastim sjajem, prepoznatljive sortne arome. Odnjegovano s ljubavlju u drvenim bačvama izrađenim od slavonske hrastovine, odlikuje se punoćom, skladnošću i zaobljenošću svih komponenti. Servirati rashlađeno na temperaturi 10-12 °C.

Chardonnay, kvalitetno bijelo vino 0,75 l Chardonnay, kvalitetno bijelo vino 0,75 l
Specifična mikroklima dunavske krivine pogoduje uzgoju istoimene loze i proizvodnji grožđa od kojeg dobivamo vino naglašenih sortnih osobina. Skladnost i zaobljenost postiže se u bačvama izrađenim od stoljetne slavonske hrastovine koje naglašavaju slamnato-žutu boju zelenkastog odsjaja

Rajnski rizling, kvalitetno bijelo vino 0,75 l Rajnski rizling, kvalitetno bijelo vino 0,75 l
Snažno svježe i pitko vino proizvedeno od istoimene sorte grožđa s blagih padina uz Dunav. Lijepa zelenkasto-žuta boja naglašava sortne osobine vina. Vino ima osebujan miris i rajnsku harmoničnost idealnog odnosa šećera i kiselosti. Servirati rashlađeno na temperaturi 10 – 12 °C.

Traminac mirisni, kvalitetno bijelo vino 0,75 l Traminac mirisni, kvalitetno bijelo vino 0,75 l
Osebujan miris, okus te muškatna aroma su prepoznatljiva svojstva ovog vina. Blage osunčane padine vinogorja okrenute Dunavu daju istoimenom grožđu specifičan pečat podneblja. Odnjegovano u bačvama izrađenim od stoljetnih slavonskih hrastova vino nosi snažan identitet sorte i tla. Pije se uz predjela i glavna jela a posebno uz deserte. Servirati rashlađeno na temperaturi 11-12 °C.

Rose, kvalitetno bijelo vino 0,75 l Rose, kvalitetno bijelo vino 0,75 l
Vino dobiveno od sorte Pinot crni. Nježne ružičaste boje s jantarnim odsjajem Elegantno, zaokruženo, srednjeg tijela s izdašnim i vrlo privlačnim voćnim i cvjetnim aromama i mirisima poput jagode i višnje te divnom svježinom u završnici. Prijatno, živahno, ugodno gorkasto, ovo vino složit će se s nizom lakih jela mediteranske kuhinje, ali i s izazovima egzotičnih kuhinja. Servirati rashlađeno na 10-12 °C.

Zweigelt, kvalitetno crno vino 0,75 l Zweigelt, kvalitetno crno vino 0,75 l
Vino proizvedeno od istoimenog grožđa s odabranih položaja vlastitog vinogorja uz Dunav. Prepoznatljivo, profinjeno i pitko vino koje kojeg karakterizira izražena i dopadljiva aroma po višnji maraski. Odležavanjem u bačvama izrađenim od stoljetnih slavonskih hrastova postiže se vrhunac harmoničnosti. Pije se uz oštra i jaka jela, uz tamna mesa, posebno od divljači. Servirati na temperaturi od 16 °C.

Cabarnet Sauvignon, kvalitetno crno vino 0,75 l Cabarnet Sauvignon, kvalitetno crno vino 0,75 l
Ovo vino nastalo je spontanim križanjem Cabarnet Franca i Sauvignona. Tamno crvene je boje s divnim i izraženim sortnim mirisom koji može podsjećati na crni ribiz. Po ukusu je puno, suho i izuzetno harmonično, po čemu je i prepoznatljivo. Prija uz tamna mesa i jača jela od divljači, gljiva i aromatične sireve. Servirati na temperaturi od 18 °C.


Kvalitetna vina 1,00 l:

Graševina, kvalitetno bijelo vino 1,00 l Graševina, kvalitetno bijelo vino 1,00 l
Kvalitetno vino proizvedeno od istoimenog grožđa iz vlastitih vinograda s blagih terasa okruženih Dunavom. Karakteristične svjetlo žute boje sa zelenkastim sjajem prepoznatljive sortne arome. Odnjegovano s ljubavlju u drvenim bačvama izrađenim od slavonske hrastovine, odlikuje se punoćom, skladnošću i zaobljenošću svih komponenti.
Servirati rashlađeno na temperaturi 10 – 12 °C.

Rajnski rizling, kvalitetno bijelo vino 1,00 l Rajnski rizling, kvalitetno bijelo vino 1,00 l
Snažno svježe i pitko vino proizvedeno od istoimene sorte grožđa s blagih padina uz Dunav. Lijepa zelenkasto-žuta boja naglašava sortne osobine vina. Vino ima osebujan miris i rajnsku harmoničnost idealnog odnosa šećera i kiselosti. Servirati rashlađeno na temperaturi 10 – 12 °C.

Frankovka, kvalitetno crno vino 1,00 l Frankovka, kvalitetno crno vino 1,00 l
Dobro odnjegovano vino je rubin crvene boje,srednje alkoholne jakosti i ugodne kiseline, pitko s razvijenim sortnim aromama i bouquetom. Aroma višnje koja dominira i zrelo bobičasto voće te okusi tamne čokolade nastali dozrijevanjem u stoljetnim podrumima erdutske vinarije daju joj posebnu čar. Zahvaljujući primarnim kiselinama i aromama, zadržala je svježinu pa je idealna pratnja slavonskim jelima.