baner

Klasična serija

Graševina, kvalitetno bijelo vino 1,00 l

Graševina, kvalitetno bijelo vino 1,00 l

Kvalitetno vino proizvedeno je iz vlastitih vinograda s terasa okruženih Dunavom. Karakteristične je svijetlo žute boje sa zelenkastim sjajem te prepoznatljive sortne arome

Preporuka

Preporuka

Vino se izvrsno sljubljuje s tradicijskim slavonskim jelima. No, svakako dobro odgovara i uz jela od bijelog mesa te tjesteninu.

Temperatura serviranja

Temperatura serviranja

Servirati rashlađeno na temperaturi 10-12 °C.

Vinograd

Vinograd

Grožđe ubrano u zreloj fazi s položaja Busija. Položaj se nalazi na nadmorskoj visini 140 metara. Zbog blagosti reljefa vinogradi su cjelodnevno osunčani što osigurava iznimnu kakvoću grožđa.

Vinifikacija

Vinifikacija

Proizvodi se od grožđa s odabranih položaja našeg vinograda u vrijeme tehnološke zrelosti grožđa. Grožđe se preša i dobiveni mošt se taloži 24h na niskim temperaturama. Mošt se dekantira u inox tankove gdje se odvija kontrolirana fermentacija u trajanju 7-10 dana na temperaturi 15-18 C.

Dozrijevanje

Dozrijevanje

Vino dozrijeva u inox tankovima te u hrastovim bačvama.

Potencijal dozrijevanja

Potencijal dozrijevanja

Vino je najbolje konzumirati odmah ili čuvati maksimalno dvije godine u odgovarajućim uvjetima.

Pakiranje

Pakiranje

1,00 l
bag in box - 3l, 5l
pet - 2l, 5l

  • Preporuka

    Preporuka

    Vino se izvrsno sljubljuje s tradicijskim slavonskim jelima. No, svakako dobro odgovara i uz jela od bijelog mesa te tjesteninu.

  • Temperatura serviranja

    Temperatura serviranja

    Servirati rashlađeno na temperaturi 10-12 °C.

  • Vinograd

    Vinograd

    Grožđe ubrano u zreloj fazi s položaja Busija. Položaj se nalazi na nadmorskoj visini 140 metara. Zbog blagosti reljefa vinogradi su cjelodnevno osunčani što osigurava iznimnu kakvoću grožđa.

  • Vinifikacija

    Vinifikacija

    Proizvodi se od grožđa s odabranih položaja našeg vinograda u vrijeme tehnološke zrelosti grožđa. Grožđe se preša i dobiveni mošt se taloži 24h na niskim temperaturama. Mošt se dekantira u inox tankove gdje se odvija kontrolirana fermentacija u trajanju 7-10 dana na temperaturi 15-18 C.

  • Dozrijevanje

    Dozrijevanje

    Vino dozrijeva u inox tankovima te u hrastovim bačvama.

  • Potencijal dozrijevanja

    Potencijal dozrijevanja

    Vino je najbolje konzumirati odmah ili čuvati maksimalno dvije godine u odgovarajućim uvjetima.

  • Pakiranje

    Pakiranje

    1,00 l
    bag in box - 3l, 5l
    pet - 2l, 5l

    Rajnski rizling, kvalitetno bijelo vino 1,00 l

    Rajnski rizling, kvalitetno bijelo vino 1,00 l

    Snažno svježe vino proizvedeno od grožđa ubranog s blagih padina uz Dunav. Zelenkasto-žuta boja naglašava sortne karakteristike. Mirisom dominiraju kompleksni voćni mirisi. U bogatom mirisu osjeti se marelica, breskva i ruža.

    Preporuka

    Preporuka

    Preporuča se uz plodove mora, puževe, divljač, dimljenu ribu, pečenu i kuhanu ribu, šparoge i bijelo meso.

    Temperatura serviranja

    Temperatura serviranja

    Servirati rashlađeno na temperaturi od 10-12 ºC.

    Vinograd

    Vinograd

    Grožđe sorte  ubrano je s položaja Busija. Položaj se nalazi na nadmorskoj visini 130 metara . Blagost reljefa osigurava  cjelodnevnu osunčanost vinograda, to se reflektira u izvrsnoj kvaliteti ubranog grožđa.

    Vinifikacija

    Vinifikacija

    Nakon prešanja kontrolirana fermentacija odvija se u inox tankovima.

    Dozrijevanje

    Dozrijevanje

    Vino dozrijeva u inox spremnicima i hrastovim bačvama.

    Potencijal dozrijevanja

    Potencijal dozrijevanja

    Zahvaljujući visokoj kiselosti vino ima dobar potencijal dozrijevanja.

    Pakiranje

    Pakiranje

    1,00 l

    • Preporuka

      Preporuka

      Preporuča se uz plodove mora, puževe, divljač, dimljenu ribu, pečenu i kuhanu ribu, šparoge i bijelo meso.

    • Temperatura serviranja

      Temperatura serviranja

      Servirati rashlađeno na temperaturi od 10-12 ºC.

    • Vinograd

      Vinograd

      Grožđe sorte  ubrano je s položaja Busija. Položaj se nalazi na nadmorskoj visini 130 metara . Blagost reljefa osigurava  cjelodnevnu osunčanost vinograda, to se reflektira u izvrsnoj kvaliteti ubranog grožđa.

    • Vinifikacija

      Vinifikacija

      Nakon prešanja kontrolirana fermentacija odvija se u inox tankovima.

    • Dozrijevanje

      Dozrijevanje

      Vino dozrijeva u inox spremnicima i hrastovim bačvama.

    • Potencijal dozrijevanja

      Potencijal dozrijevanja

      Zahvaljujući visokoj kiselosti vino ima dobar potencijal dozrijevanja.

    • Pakiranje

      Pakiranje

      1,00 l

      Frankovka, kvalitetno crno vino 1,00 l

      Frankovka, kvalitetno crno vino 1,00 l

      Dobro odnjegovano vino je rubin crvene boje,srednje alkoholne jakosti i ugodne kiseline, pitko s razvijenim sortnim aromama i bouquetom. Aroma višnje koja dominira i zrelo bobičasto voće te okusi tamne čokolade nastali dozrijevanjem u stoljetnim podrumima erdutske vinarije daju joj posebnu čar. Zahvaljujući primarnim kiselinama i aromama, zadržala je svježinu pa je idealna pratnja slavonskim jelima.

      Preporuka

      Preporuka

      Prija uz tradicijsku slavonsku kuhinju.

      Temperatura serviranja

      Temperatura serviranja

      Poslužiti na 18 °C.

      Vinograd

      Vinograd

      Grožđe uzgojeno u vlastitom vinogradu na obroncima Daljske planine, položaj Busija.

      Vinifikacija

      Vinifikacija

      Grožđe zbog temperature ubrano noću. Maceracija u trajanju od 10 do 14 dana obavljena u vinifikatorima, a fermentacija u inox spremnicima.

      Dozrijevanje

      Dozrijevanje

      Vino dozrijeva u hrastovim bačvama u drvenom podrumu.

      Potencijal dozrijevanja

      Potencijal dozrijevanja

      Piti odmah ili čuvati do tri godine.

      Pakiranje

      Pakiranje

      1,00 l

      • Preporuka

        Preporuka

        Prija uz tradicijsku slavonsku kuhinju.

      • Temperatura serviranja

        Temperatura serviranja

        Poslužiti na 18 °C.

      • Vinograd

        Vinograd

        Grožđe uzgojeno u vlastitom vinogradu na obroncima Daljske planine, položaj Busija.

      • Vinifikacija

        Vinifikacija

        Grožđe zbog temperature ubrano noću. Maceracija u trajanju od 10 do 14 dana obavljena u vinifikatorima, a fermentacija u inox spremnicima.

      • Dozrijevanje

        Dozrijevanje

        Vino dozrijeva u hrastovim bačvama u drvenom podrumu.

      • Potencijal dozrijevanja

        Potencijal dozrijevanja

        Piti odmah ili čuvati do tri godine.

      • Pakiranje

        Pakiranje

        1,00 l

        Cabernet sauvignon, kvalitetno crno vino 1,00 l

        Cabernet sauvignon, kvalitetno crno vino 1,00 l

        Vino tamno crvene boje s divnim i izraženim sortnim mirisom koji podsjeća na crni ribizl.

        Preporuka

        Preporuka

        Prija uz tamna mesa i jača jela od divljači, gljiva te aromatične sireve.

        Temperatura serviranja

        Temperatura serviranja

        Servirati na temperaturi od 18 °C.

        Vinograd

        Vinograd

        Grožđe ubrano u zreloj fazi s obronaka Daljske planine, položaja Kraljevo brdo. Iznimna kakvoća osigurana je strojnom obradom vinograda te stalnim nadzorom kvalitete proizvodnog procesa.

        Vinifikacija

        Vinifikacija

        Grožđe je ubrano tijekom noći kako temperatura u bobici grožđa nebi bila previsoka. Maceracija traje od 10 do 14 dana u vinifikatorima. Zatim slijedi fermentacija u inox spremnicima.

        Dozrijevanje

        Dozrijevanje

        Cabernet Sauvignon svoju puninu dobiva u hrastovim bačvama u podrumima erdutske vinarije.

        Potencijal dozrijevanja

        Potencijal dozrijevanja

        Vino je najbolje konzumirati između druge i četvrte godine jer tada postiže izuzetnu harmoničnost.

        Pakiranje

        Pakiranje

        1,00 l

        • Preporuka

          Preporuka

          Prija uz tamna mesa i jača jela od divljači, gljiva te aromatične sireve.

        • Temperatura serviranja

          Temperatura serviranja

          Servirati na temperaturi od 18 °C.

        • Vinograd

          Vinograd

          Grožđe ubrano u zreloj fazi s obronaka Daljske planine, položaja Kraljevo brdo. Iznimna kakvoća osigurana je strojnom obradom vinograda te stalnim nadzorom kvalitete proizvodnog procesa.

        • Vinifikacija

          Vinifikacija

          Grožđe je ubrano tijekom noći kako temperatura u bobici grožđa nebi bila previsoka. Maceracija traje od 10 do 14 dana u vinifikatorima. Zatim slijedi fermentacija u inox spremnicima.

        • Dozrijevanje

          Dozrijevanje

          Cabernet Sauvignon svoju puninu dobiva u hrastovim bačvama u podrumima erdutske vinarije.

        • Potencijal dozrijevanja

          Potencijal dozrijevanja

          Vino je najbolje konzumirati između druge i četvrte godine jer tada postiže izuzetnu harmoničnost.

        • Pakiranje

          Pakiranje

          1,00 l